bewaar
Puree met champignons
Puree met champignons
bewaar

Puree met champignons

30 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappelen

1 el

olijfolie

1 bakje

champignons

1 teen

knoflook

1 bakje

zuivelspread bieslook

1 bakje

bieslook

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Aan de slag

1

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.

2

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de champignons en knoflook 5 min. Voeg de zuivelspread toe en laat al omscheppend smelten.

3

Giet de aardappelen af. Stamp met de pureestamper tot een grove puree. Schep de champignons, roomkaas en bieslook erdoor en breng op smaak met peper en zout. Lekker met Hollandse gehaktballetjes en broccoli.

tip

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.