bewaar
Zalm-sandwichrepen
Zalm-sandwichrepen
bewaar

Zalm-sandwichrepen

Het perfecte brunchgerecht: repen witbrood met sla, zalm en roomkaas.

25 min. bereiden
133waarderingen

Ingrediënten

12 porties

4 blaadjes

kropsla

1

bosui

½

citroen

100 g

roomkaas naturel

8 sneetjes

wit casinobrood

100 g

gerookte zalmfilet

Het perfecte brunchgerecht: repen witbrood met sla, zalm en roomkaas.

Aan de slag

1

Was de slabladen, scheur de nerf eruit en dep droog. Maak de bosui schoon en snijd fijn. Boen de citroen onder koud stromend water schoon en rasp de schil.

2

Roer de roomkaas met de bosui en het citroenrasp glad. Breng op smaak met zwarte peper. Besmeer de sneetjes brood dun met roomkaas. Verdeel de blaadjes sla en plakjes zalm erover. Besmeer de sneetjes brood met de rest van de roomkaas en leg op de met zalm belegde sneetjes brood.

3

Snijd de korsten van de sandwiches en snijd elk in 3 repen.

bewaartipKan 1/2 dag van tevoren worden klaargemaakt. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.