bewaar
Aardappel en knolselderij
Aardappel en knolselderij
bewaar

Aardappel en knolselderij

Dit is nou echt zo'n duo dat voor elkaar gemaakt is. Een simpel, maar heerlijk bijgerecht.

15 min. bereiden
40 min. oventijd
94waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

vastkokende aardappel

1

knolselderij

4 el

traditionele olijfolie

1 el

gedroogde tijm

Dit is nou echt zo'n duo dat voor elkaar gemaakt is. Een simpel, maar heerlijk bijgerecht.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de aardappelen schoon. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat

2

Schil de knolselderij met de dunschiller en snijd in plakken. Snijd de plakken in repen en verdeel deze tussen de aardappel. Besprenkel met de olie en bestrooi met de tijm en peper en zout naar smaak. Bak in de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar.

combinatietipLekker met Catalaanse worstjes.