bewaar
Vis en pesto-preisaus
Vis en pesto-preisaus
bewaar

Vis en pesto-preisaus

25 min. bereiden
125waarderingen

Ingrediënten

300 g

spaghetti

5 el

olijfolie

1

courgette

1 pak

prei a la creme deelblokjes

½ zak

kabeljauwfilet

3 el

pesto

Aan de slag

1

Kook de spaghetti beetgaar volgens de aan­wijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de courgette op hoog vuur 3 min. Draai het vuur lager, voeg de bevroren prei toe en verwarm 7 min.

3

Verdeel ondertussen de kabeljauw in 4 porties en dep droog met keukenpapier. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kabeljauw in 5 min. gaar. Keer halverwege.

4

Meng de spaghetti met de pesto en de groente­saus en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een stuk vis.

tip

algemeenPesto is ook heerlijk op een tosti met mozzarella en tomaat.