bewaar
Andijvie met ui en groenteschnitzel
Andijvie met ui en groenteschnitzel
bewaar

Andijvie met ui en groenteschnitzel

20 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kilo

kruimige aardappels

2 kleine

uien

4 eetlepels

olijfolie

1 pak

andijvie à la crème deelblokjes

1 zakje

gemalen pittige kaas

2 schaaltjes

groenteschnitzel

Aan de slag

Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Uien pellen en grof snipperen. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten en ui in ca. 5 minuten glazig fruiten. Andijvie en kaas toevoegen. Gerecht door en door verwarmen, regelmatig omscheppen. Intussen rest van olie verhitten in grote koekenpan en schnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing. Andijvie, aardappels en schnitzels over vier borden verdelen.