Andijvie met ui en groenteschnitzel

Advertentie
Ingrediënten
- 1 kilo kruimige aardappels
- 2 kleine uien
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 pak andijvie à la crème deelblokjes (diepvries 450 g)
- 1 zakje gemalen pittige kaas (150 g)
- 2 schaaltjes groenteschnitzel (a 2 stuks)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Uien pellen en grof snipperen. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten en ui in ca. 5 minuten glazig fruiten. Andijvie en kaas toevoegen. Gerecht door en door verwarmen, regelmatig omscheppen. Intussen rest van olie verhitten in grote koekenpan en schnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing. Andijvie, aardappels en schnitzels over vier borden verdelen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 685 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 54 g
- vet 38 g