bewaar
Biefstuk op bedje van gebakken rucola
Biefstuk op bedje van gebakken rucola
bewaar

Biefstuk op bedje van gebakken rucola

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 eetlepels

(olijf)olie

4

biefstukken

1 tenen

knoflook

4 takjes

basilicum

2 zakken

rucola

2 eetlepels

rode wijn

1 eetlepel

balsamicoazijn

1 eetlepel

grof zeezout

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Verhit in een (grill)pan 2 el olie en bak de biefstukken in 4 min. vanbinnen rosé en vanbuiten bruin, keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Voeg de rest van de olie toe en bak de knoflook 30 sec. Schep het basilicum en de rucola erdoor en verwarm al omscheppend 30 sec. Roer de wijn en de azijn erdoor en verdeel direct over 4 (voorverwarmde) borden. Leg het vlees erop en bestrooi met versgemalen peper en grof zeezout. Lekker met pain de boulogne en een tomatensalade.