Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel in een vergiet af onder koud stromend water.
Halveer de komkommer in de lengte. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Snijd de kip in dunne plakjes. Snijd de appels ongeschild in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in dunne partjes.
Snijd de bleekselderij in dunne plakjes. Meng de geitenkaas met de crème fraîche en rozemarijn tot een dressing. Meng de komkommer, bleekselderij, kip, appel en dressing door de pasta. Breng de salade op smaak met peper en zout.
- bereidingstipDe rest van de bleekselderij is lekker door een tomaten-gehaktsaus voor de pasta.
Gerelateerde recepten
Farfallesalade met bleekselderij en kip

hoofdgerecht
4 personen
545 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel in een vergiet af onder koud stromend water.
Halveer de komkommer in de lengte. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Snijd de kip in dunne plakjes. Snijd de appels ongeschild in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in dunne partjes.
Snijd de bleekselderij in dunne plakjes. Meng de geitenkaas met de crème fraîche en rozemarijn tot een dressing. Meng de komkommer, bleekselderij, kip, appel en dressing door de pasta. Breng de salade op smaak met peper en zout.
bereidingstip:De rest van de bleekselderij is lekker door een tomaten-gehaktsaus voor de pasta.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g farfalle
1 komkommer
160 g gerookte kipfilet
2 Granny Smith appels
5 stengels bleekselderij
125 g verse geitenkaas met honing
125 ml crème fraîche
1 tl takje rozemarijn