bewaar
Farfallesalade met bleekselderij en kip
Farfallesalade met bleekselderij en kip
bewaar

Farfallesalade met bleekselderij en kip

25 min. bereiden
64waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

farfalle

1

komkommer

160 g

gerookte kipfilet

2

Granny Smith appels

5 stengels

bleekselderij

125 g

verse geitenkaas met honing

125 ml

crème fraîche

1 tl

takje rozemarijn

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel in een vergiet af onder koud stromend water.

2

Halveer de komkommer in de lengte. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Snijd de kip in dunne plakjes. Snijd de appels ongeschild in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in dunne partjes.

3

Snijd de bleekselderij in dunne plakjes. Meng de geitenkaas met de crème fraîche en rozemarijn tot een dressing. Meng de komkommer, bleekselderij, kip, appel en dressing door de pasta. Breng de salade op smaak met peper en zout.

tip

bereidingstipDe rest van de bleekselderij is lekker door een tomaten-gehaktsaus voor de pasta.