bewaar
Pitabroodjes met lamsvlees en tomatenrelish
Pitabroodjes met lamsvlees en tomatenrelish
bewaar

Pitabroodjes met lamsvlees en tomatenrelish

25 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

5 eetlepels

(olijf)olie

1 teentje

knoflook

1 bakje

cherrytomaten

zout

enkele druppeltjes

tabasco

350 g

magere lamsboutlapjes

peper

4

pitabroodjes

1 zak

rocket slamelange

Aan de slag

1

Ui pellen en in dunne ringen snijden. In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en uiringen in ca. 6 minuten zachtjes goudgeel fruiten. Knoflook pellen en uitpersen. Tomaatjes wassen en in vieren snijden. Knoflook en kerstomaatjes aan ui toevoegen en ca. 3 minuten meefruiten. Op smaak brengen met zout en tabasco. Relish laten afkoelen

2

Lamsvlees in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper. In koekenpan rest van olie verhitten en lamsvlees rondom in ca. 5 minuten rosé bakken. Intussen pitabroodjes roosteren in broodrooster en opensnijden.Pitabroodjes vullen met slamelange, helft van tomatenrelish, lamsvlees en rest van relish.