Vis met bieslook
bewaar
bewaar

Vis met bieslook

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de gele schil van de citroen. Meng het rasp met de bieslook en peper naar smaak. Klop de eidooiers los met peper en zout naar smaak en bestrijk hier de visfilets mee. De eiwitten worden niet gebruikt. Haal de vis door het bieslookmengsel, zodat ze bedekt zijn met bieslook.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Bak de laatste minuut de kappertjes mee. Pers de citroen uit en besprenkel de vis naar smaak. Lekker met tagliatelle met garnalen en een bietjessalade met ui en ricotta (zie recepten op ah.nl/allerhande).

Eieren splitsen

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vis met bieslook

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig