Kip met chorizo en sinaasappel
Kip met chorizo en sinaasappel
bewaar
bewaar

Kip met chorizo en sinaasappel

20 min. bereiden
30 min. wachten
104waarderingen

Aan de slag

1

Bestrooi de kippenbouten met peper en zout. Verhit de olie in een ruime braadpan en braad de kip in 3 min. rondom bruin. Voeg het paprikapoeder, de ui, knoflook, chorizo, tomaat, krieltjes en wijn toe. Stoof met de deksel op de pan op laag vuur 30 min.

2

Rasp de oranje schil van de sinaasappel. Snijd de peterselie fijn en meng met het rasp. Strooi voor serveren over de kip. Lekker met een groene salade van rucola en veldsla.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip met chorizo en sinaasappel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig