bewaar
Garnalen-limoencocktail
Garnalen-limoencocktail
bewaar

Garnalen-limoencocktail

10 min. bereiden
75waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

limoenen

1

rode peper

4 el

mayonaise

1 el

verse koriander

1 tl

Thaise vissaus

1

avocado

1

kropsla

2 bakjes

cocktailgarnalen

Dit heb je nodig

  • 4 whiskyglazen

Aan de slag

1

Rasp de groene schil van 1 limoen en pers de vrucht uit. Snijd de rode peper in dunne reepjes. Meng de mayonaise met de peper, koriander en vissaus. Voeg het limoenrasp en 1 el limoensap toe.

2

Schil de avocado en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in de breedte in dunne plakken. Haal het hart uit de krop sla, trek de blaadjes los en was ze zorgvuldig. Verdeel over 4 whiskyglazen eerst de slablaadjes, dan de avocado en dan de garnalen. Serveer met de mayonaise. Snijd de tweede limoen in partjes en garneer de cocktails ermee.