IJs­je van va­nil­le­yog­hurt met fram­bo­zens­wirl

(30) waardeer
nagerecht 6 stuks
4 30

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • blender of staafmixer
  • 6 ijsvormpjes

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pureer de frambozen met de poedersuiker in een blender of met een staafmixer. Verdeel de yoghurt over de ijsvormpjes, tot ca. 5 mm onder de rand. Vul aan met de frambozenpuree en roer met een satéstokje door elkaar voor een mooi patroon. Zet de vormpjes in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.

Tip:

U kunt de ijsjes met zuivel maximaal 2 dagen in de diepvries bewaren. Hoe langer de lolly's in de vriezer staan, hoe harder ze worden en hoe makkelijker ze uit de vorm gaan. Houd de vorm even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 85 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in

IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

IJs­je van va­nil­le­yog­hurt met fram­bo­zens­wirl

1
1
  • 125 g verse frambozen
  • 1 el poedersuiker

Pureer de frambozen met de poedersuiker in een blender of met een staafmixer.

2
2
  • 500 g vanilleyoghurt

Verdeel de yoghurt over de ijsvormpjes, tot ca. 5 mm onder de rand.

3
3

Vul aan met de frambozenpuree en roer met een satéstokje door elkaar voor een mooi patroon.

4
4

Zet de vormpjes in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.