bewaar
IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl
IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl
bewaar

IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl

10 min. bereiden
5 uur wachten
30waarderingen

Ingrediënten

6 porties

125 g

verse frambozen

1 el

poedersuiker

500 g

vanilleyoghurt

Dit heb je nodig

  • blender of staafmixer

  • ijsvormpjes

Aan de slag

Pureer de frambozen met de poedersuiker in een blender of met een staafmixer. Verdeel de yoghurt over de ijsvormpjes, tot ca. 5 mm onder de rand. Vul aan met de frambozenpuree en roer met een satéstokje door elkaar voor een mooi patroon. Zet de vormpjes in de vriezer en laat in ca. 5 uur bevriezen.

tip

algemeenU kunt de ijsjes met zuivel maximaal 2 dagen in de diepvries bewaren. Hoe langer de lolly's in de vriezer staan, hoe harder ze worden en hoe makkelijker ze uit de vorm gaan. Houd de vorm even onder heet water, dan komen de ijsjes er zo uit.