bewaar
Cheesecake trifle
Cheesecake trifle
bewaar

Cheesecake trifle

In 10 minuten maak je een Nagerecht met een hoofdletter N.

10 min. bereiden
480waarderingen

Ingrediënten

6 personen

250 g

verse frambozen

1 el

kristalsuiker

260 g

Bastognekoeken

100 ml

vanillevla

500 g

hangop

Dit heb je nodig

  • staafmixer

  • diepe glazen schaal (20 x 20 cm)

In 10 minuten maak je een Nagerecht met een hoofdletter N.

Aan de slag

1

Pureer de helft van de frambozen met de suiker tot een gladde massa.

2

Verkruimel de koeken grof en verdeel de helft over de bodem van de schaal. Meng de hangop met de vanillevla en schep de helft van het mengsel in de schaal. Schep de helft van de frambozenpuree erop.

3

Maak nog een laag met koek, hangop en frambozenpuree. Verdeel de rest van de frambozen over de trifle.