bewaar
Fattouche met krokante broodreepjes
Fattouche met krokante broodreepjes
bewaar

Fattouche met krokante broodreepjes

35 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

shoarmabroodjes

8 el

olijfolie

2 tenen

knoflook

1

komkommer

1 schaal

Tasty Tom tomaten

1 bosje

radijs

1 zak

rucola

1 zakje

bosui

2 bakjes

platte peterselie

1 bakje

munt

1

citroen

Aan de slag

1

Snijd de broodjes overlangs doormidden en vervolgens in lange, dunne repen. Verhit 3 el olie en 1 teen knoflook in een koekenpan en bak de helft van het brood op middelhoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Schep op keukenpapier en bestrooi met zout naar smaak. Bak zo met de andere teen knoflook de rest van het brood.

2

Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de komkommer schuin in dunne plakjes en schep om met de tomaat, radijs, rucola, bosui, peterselie en munt. Voeg de rest van de olie toe. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Serveer met de broodreepjes en minikebabs (recept op ah.nl/recepten) voor een complete maaltijd.