Couscoussalade met krokante tofu

mediterraan
hoofdgerecht
2 personen
3
33
Advertentie
Ingrediënten
- 100 g couscous (pak a 400 g)
- 1 bakje courgetterauwkost (150 g)
- 4 eetlepels knoflookdressing (fles)
- 1 pak roerbaktofu fijngekruid (200 g)
- 1 zakje veldsla (75 g)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In kom couscous en courgetterauwkost door elkaar scheppen. Knoflookdressing en 125 ml kokend water erdoor scheppen. Salade ca. 5 minuten laten staan. In droge wok tofu al omscheppend in 3 à 5 minuten krokant bakken. Veldsla over kommen verdelen. Couscoussalade erop scheppen en tofu erover strooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 410 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 36 g
- vet 21 g