bewaar
Noedels met tofu en omeletreepjes
Noedels met tofu en omeletreepjes
bewaar

Noedels met tofu en omeletreepjes

20 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

zonnebloemolie

400 g

verse oosterse wokgroenten

180 g

roerbaktofu fijngekruid

3

middelgrote eieren

1 zakje

zwarte pepersaus

125 g

taugé

2 zakjes

voorgegaarde dikke noedels

1 zakje

cassavekroepoek

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Verhit de olie in een wok. Bak de roerbakgroente en tofu 5 min. Klop de eieren los met zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin een omelet van het eimengsel.

2

Bereid de zwarte pepersaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de saus door het groentemengsel. Schep de taugé en noedels door de groente.

3

Snijd de omelet in dunne reepjes. Serveer de noedels met omeletreepjes en cassavekroepoek.