bewaar
Filetlapjes met ham
Filetlapjes met ham
bewaar

Filetlapjes met ham

20 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pipe rigate

1 schaal

filetlapjes

2 tl

gedroogde salie

100 g

rauwe ham

5 el

olijfolie

1 teen

knoflook

2 zakken

spinazie

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aan­wijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Bestrooi ondertussen de filetlapjes met de salie en peper en zout naar smaak. Rol de lapjes op en omwikkel ze met de ham. Zet vast met een cocktailprikker. Verhit 3 el olie en bak het vlees in ca. 5 min. rondom bruin en gaar.

3

Verhit de rest van de olie in een wok. Fruit de knoflook 1 min. en voeg de spinazie in delen toe. Roerbak 3 min. tot de spinazie is geslonken. Verdeel de pasta en spinazie over 4 borden. Leg het vlees erop.