bewaar
Spitskool met satékruiden
Spitskool met satékruiden
bewaar

Spitskool met satékruiden

10 min. bereiden
41waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 el

zonnebloemolie

2

sjalotten

300 g

gesneden spitskool

1 tl

satékruiden

1 mespunt

sambal

2 el

seroendeng

Aan de slag

1

Verhit de olie in een wok en roerbak de sjalotten 1 minuut. Voeg deel voor deel de kool toe en roerbak de groenten op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar.

2

Schep de satékruiden door de kool en breng de groente op smaak met zout en sambal. Strooi de seroendeng over het gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spitskool met satékruiden

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig