bewaar
Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas
Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas
bewaar

Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas

15 min. bereiden
20 min. wachten
82waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 struik

bleekselderij

700 g

aardappelschijfjes

1 pot

verse pastasaus carbonara

400 g

pangasiusfilet

75 g

geraspte belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de stengels bleekselderij los van de struik. Verwijder met een dunschiller eventuele stugge draden. Halveer de stengels bleekselderij en kook ze in water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken.

2

Kook de aardappelschijfjes 5 min. in water met zout. Laat ze ook in een vergiet uitlekken.

3

Schep de aardappelschijfjes in de ovenschaal en lepel de carbonarasaus erover. Bestrooi de stukken vis met zout en peper en leg ze op de aardappelschijfjes. Verdeel de stengels bleekselderij over de vis en strooi de kaas erover.

4

Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat het gerecht in ca. 25 min. gaar en lichtbruin worden.