bewaar
Pangasiusfilet met serranoham
Pangasiusfilet met serranoham
bewaar

Pangasiusfilet met serranoham

Een paar ingrediënten zorgen voor volle smaak. Vis op z’n Mediterraans.

10 min. bereiden
20 min. oventijd
235waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

verse pangasiusfilet

4

takjes rozemarijn

8 plakjes

serranoham

2 el

traditionele olijfolie

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal

Een paar ingrediënten zorgen voor volle smaak. Vis op z’n Mediterraans.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel de vis in gelijke porties en bestrooi ze met versgemalen peper en zout. Leg een takje rozemarijn op ieder stuk vis. Wikkel elke portie in twee plakjes Serranoham. Druppel de olijfolie erover.

2

Vet de ovenschaal in. Leg de vis met de naad van de ham naar beneden in de ovenschaal. Bak de vispakketjes in de oven in ca. 20 min. gaar. De ham moet krokant zijn.

combinatietipLekker met: gevulde pasta (bv. perline) met tomatensaus en sperziebonen.