bewaar
Pangasiusfilet met citroen-kruidentopping
Pangasiusfilet met citroen-kruidentopping
bewaar

Pangasiusfilet met citroen-kruidentopping

20 min. bereiden
1 uur wachten
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

citroen

4 stukken

pangasiusfilet

3 el

platte peterselie

1 el

verse munt

3 el

olijfolie

Aan de slag

1

Rasp de gele schil dun van de citroen en pers de vrucht uit. Wrijf de visfilets in met een klein beetje citroensap. Leg ze 1 uur in de koelkast, zodat de filets lekker stevig worden.

2

Meng in een kommetje de geraspte citroenschil met de peterselie, munt en een klein beetje van het citroensap. Bewaar dit tot gebruik in de koelkast.

3

Bestrooi de pangasiusfilets met zout en bestrijk ze met 1 eetlepel olie. Verhit de koekenpan en bak de filets op middelhoog vuur aan elke kant ca. 3 minuten.

4

Schep de filets elk op een warm bord en schep de citroen-munttopping erop. Druppel de rest van de olie over de vis. Lekker met aardappelpuree met knoflook en gegrilde cherrytomaatjes.