bewaar
Tomatensoep met pangasiusfilet
Tomatensoep met pangasiusfilet
bewaar

Tomatensoep met pangasiusfilet

20 min. bereiden
179waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 blikken

tomatenblokjes

1

kippenbouillontablet

1

rode paprika

125 g

schelpjespasta

2 tenen

knoflook

400 g

pangasiusfilet

4 el

groene pesto

2 el

verse peterselie

Aan de slag

Breng de tomatenblokjes met het sap aan de kook met 500 ml water, het bouillontablet, de paprika, de pasta en de knoflook. Draai het vuur laag en voeg de pangasiusfilet toe. Verwarm de soep zachtjes circa 8 minuten, tot de vis net gaar is. Schep de soep in 4 kommen, schep er een lepel pesto in en bestrooi met peterselie naar smaak. Lekker met ciabattabrood.

algemeenU krijgt mooie, gelijkmatige blokjes als u de vis snijdt terwijl hij nog lichtbevroren is. Een erg scherp mes is dan wel nodig.