bewaar
Tuinerwten uit de wok met spinazie
Tuinerwten uit de wok met spinazie
bewaar

Tuinerwten uit de wok met spinazie

Niets makkelijker dan bladspinazie met wat knoflook uit de wok. Met dit duo kun je alle kanten op.

8 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

450 g

diepvries tuinerwten

400 g

verse spinazie

125 g

crème fraîche

Niets makkelijker dan bladspinazie met wat knoflook uit de wok. Met dit duo kun je alle kanten op.

Aan de slag

Pel de teen knoflook en snijd fijn. Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 20 sec. op laag vuur. Voeg de bevroren tuinerwten toe en zet het vuur hoog. Roerbak 3 min. Voeg de spinazie in 3 delen toe en roerbak tot deze is geslonken. Dit duurt ca. 4 min. Neem van het vuur en roer de crème fraîche erdoor. Breng op smaak met peper. Serveer direct.