bewaar
Wittebonenstamp spinazie-tomaat
Wittebonenstamp spinazie-tomaat
bewaar

Wittebonenstamp spinazie-tomaat

15 min. bereiden
86waarderingen

Ingrediënten

3 el

olijfolie

2 schaaltjes

vegetarische meergranenburgers

1 pot

witte bonen

1 blik

reuzenbonen

2 el

halfvolle melk

1 zak

verse spinazie

4

tomaten

1 pakje

verse roomkaas

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Aan de slag

1

Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de burgers in ca. 8 min. bruin. Keer regelmatig.

2

Doe ondertussen de 2 soorten bonen en de melk in een pan en verwarm al roerend 4 min. Stamp met de pureestamper tot een grove puree. Verhit de rest van de olie en roerbak de spinazie 2 min. Laat uitlekken en druk het vocht eruit.

3

Voeg de spinazie, tomaat en roomkaas aan het bonenmengsel toe en warm al roerend 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de burgers.