bewaar
Gehakt met mihoen
Gehakt met mihoen
bewaar

Gehakt met mihoen

15 min. bereiden
15 min. wachten
83waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

sojasaus

2 el

zoete chilisaus

2 tl

maizena

450 g

mager

250 g

mihoen

3 el

zonnebloemolie

1

rode peper

6

bosuitjes

250 ml

kippenbouillon

Aan de slag

1

Roer in een kom de sojasaus met de chilisaus en maïzena tot een marinade. Verkruimel het gehakt met de vingers, schep het door de marinade en marineer het 15 minuten.

2

Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op het pak en spoel de mihoen daarna in een zeef goed met koud water af. Laat de mihoen uitlekken.

3

Verhit de olie in een wok en fruit de peperreepjes en driekwart van de bosui even aan. Schep het gehakt erdoor en roerbak het op hoog vuur bruin.

4

Schep de mihoen door het gehakt en voeg de bouillon toe. Laat het gerecht 3 à 4 min. sudderen tot het vocht is opgenomen. Strooi de rest van de bosui erover. Lekker met roergebakken paksoi met oestersaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehakt met mihoen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig