bewaar
Kipsaté met mihoen en ananas
Kipsaté met mihoen en ananas
bewaar

Kipsaté met mihoen en ananas

20 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode peper

1

spitskool

1 blikje

ananasschijven

½ schaaltje

verse koriander

1 schaal

kipsaté

300 g

satésaus

1 pakje

mihoen

2 eetlepels

zonnebloemolie

1 theelepel

kerriepoeder

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Rode peper in lengte halveren en pitjes verwijderen. Peper in smalle boogjes snijden. Spitskool in reepjes snijden. Ananas laten uitlekken en in stukjes snijden. Koriander grof snijden. Saté rondom in 8 min. bruin en gaar grillen. Satésaus verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen mihoen koken volgens aanwijzingen op verpakking. Olie in wok verhitten. Hierin rode peper, kool en ananas met kerriepoeder 4 min. roerbakken. Mihoen en helft koriander erdoor scheppen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Mihoen over 4 borden verdelen. Saté erop leggen. Saus erover verdelen. Rest koriander over saté en mihoen strooien.