bewaar
Empanadas
Empanadas
bewaar

Empanadas

15 min. bereiden
15 min. oventijd
281waarderingen

Ingrediënten

10 personen

10 plakjes

deeg voor hartige taart

2 tenen

knoflook

1 bos

peterselie

½ el

traditionele olijfolie

250 g

mager rundergehakt

1 el

shoarmakruiden

1 el

zongedroogde tomatentapenade

Aan de slag

1

Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de knoflook en peterselie fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en het gehakt. Roer de shoarmakruiden en de tomatentapenade erdoor. Schep de peterselie erdoor.

2

Verdeel het gehakt over de plakjes deeg. Vouw ze dicht en druk de randen dicht met een vork. Bak de pasteitjes in de oven gedurende ca. 15 min. gaar. Serveer ze lauwwarm.