bewaar
Pastasalade met radijs en rauwe ham
Pastasalade met radijs en rauwe ham
bewaar

Pastasalade met radijs en rauwe ham

Voor deze salade zou je zelfs een picknick organiseren, zó lekker is-ie!

25 min. bereiden
75waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

farfalle

1

limoen

5 el

extra vierge olijfolie

250 g

cherrytomaten

2 bosjes

radijs

15 g

verse basilicum

250 g

mozzarella

300 g

coburgerham

Voor deze salade zou je zelfs een picknick organiseren, zó lekker is-ie!

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Klop een dressing van de olie en 2 el limoensap. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Halveer de tomaten en snijd de radijsjes in partjes. Haal de blaadjes van de basilicum en snijd de mozzarella in stukjes.

3

Giet de pasta af en spoel onder koud stromend water af. Meng de pasta met de tomaten, radijs, basilicum en ham. Voeg de dressing toe. Garneer met het limoenrasp en de mozzarella.