bewaar
Salade met radijs en ansjovisdressing
Salade met radijs en ansjovisdressing
bewaar

Salade met radijs en ansjovisdressing

15 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

ansjovisfilets

6 el

olijfolie extra vierge

½

citroen

8

sjalotten

1 bos

radijs

1 zak

krulslamelange

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Meng de ansjovis met 4 el olie en het citroensap in een kom tot een dressing. Voeg flink wat peper toe. Schep de sjalotten om in een bakje met 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de sjalotten ca. 3 min. zodat ze wel een grillsmaak hebben maar nog niet volledig gaar zijn. Keer ze halverwege. Was de radijsjes, droog ze en snijd ze in vieren. Meng ze met de krulsla en schep de dressing er doorheen. Verdeel de gegrilde sjalot over de salade.