Radijssalade met blauwaderkaas
130 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 bos
2 eetlepels
1 theelepel
50 g
1 zak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 nr. 03 - Tijd voor vrienden
Was de radijsjes, droog ze en snijd ze in vieren. Klop de olie met de azijn en zout en (versgemalen) peper naar smaak tot een dressing. Verbrokkel de blauwaderkaas. Schep de radijsjes en de krulsla in een schaal om met de dressing en bestrooi met de blauwaderkaas.
Radijssalade met blauwaderkaas

bijgerecht
4 personen
130 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Was de radijsjes, droog ze en snijd ze in vieren. Klop de olie met de azijn en zout en (versgemalen) peper naar smaak tot een dressing. Verbrokkel de blauwaderkaas. Schep de radijsjes en de krulsla in een schaal om met de dressing en bestrooi met de blauwaderkaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bos radijs
2 eetlepels olijfolie extra vierge
1 theelepel witte-wijnazijn
50 g blauwaderkaas
1 zak krulslamelange




