Gepocheerd ei in slablad

De techniek moet je even doorhebben, maar als het eenmaal lukt, wil je je ei nooit meer anders.

75 kcal

15 min. bereiden

2.6/5

(37)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Breng in een lage pan ca. 6 cm water tegen de kook aan. Voeg de azijn toe. Zet het vuur laag, vlak voordat het water kookt. Maak met een lepel een draaikolk. Breek 1 ei in het midden daarvan en laat ca. 3 min. pocheren. Schep uit de pan met een schuimspaan en laat uitlekken. Pocheer zo ook de rest van de eieren. Serveer in blaadjes kropsla met peper en zout naar smaak.

  • Ei pocheren

    Instructievideo - 00:47 min.

Wat vond je van dit recept?

Gepocheerd ei in slablad

De techniek moet je even doorhebben, maar als het eenmaal lukt, wil je je ei nooit meer anders.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig