Gekookt ei met sesamdip
250 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 el
2 el
1 tl
1 tl
4
3 el
Dit heb je nodig
keukenmachine
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2011 nr. 04 - Vier het voorjaar
Rooster de hazelnoten en de sesamzaad in ca. 4 min. in een droge koekenpan. Laat afkoelen en maal in een keukenmachine met de koriander, komijn en peper en zout naar smaak. Kook 4 eieren in ca. 8 min. hard. Pel en halveer ze. Serveer met de olijfolie en de dip. Doop het ei eerst in de olie en dan in de dip.
Gekookt ei met sesamdip

4 personen
250 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de hazelnoten en de sesamzaad in ca. 4 min. in een droge koekenpan. Laat afkoelen en maal in een keukenmachine met de koriander, komijn en peper en zout naar smaak. Kook 4 eieren in ca. 8 min. hard. Pel en halveer ze. Serveer met de olijfolie en de dip. Doop het ei eerst in de olie en dan in de dip.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el hazelnoten
2 el sesamzaad
1 tl gemalen koriander (ketoembar)
1 tl komijn (djinten)
4 eieren
3 el olijfolie extra vierge
Dit heb je nodig
keukenmachine




