bewaar
Pasta met aspergesaus
Pasta met aspergesaus
bewaar

Pasta met aspergesaus

Tagliatelle met groene asperges, geitenkaas en ei. Zooo lekker!

30 min. bereiden
160waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse groene asperge

300 g

tagliatelle

2

middelgrote eieren

37 g

mix voor aspergesaus

1

ui

25 g

ongezouten roomboter

100 g

Bettine Blanc geitenkaas 58+

Tagliatelle met groene asperges, geitenkaas en ei. Zooo lekker!

Aan de slag

1

Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd de asperges in stukken van ca. 3 cm. Kook in ca. 5 min. beetgaar. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard, laat schrikken onder koud stromend water en pel ze. Bereid de aspergesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Snipper de ui. Verhit de boter in een diepe pan en fruit de ui 3 min. Voeg de asperges en de saus toe en warm 2 min. door.

4

Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop. Verkruimel de geitenkaas erover. Halveer de eieren in de lengte en leg op elk bord een half ei.

tip

Asperges schillen

Instructievideo - 00:45 min.