bewaar
Bonenstamppotje met kaasschnitzel
Bonenstamppotje met kaasschnitzel
bewaar

Bonenstamppotje met kaasschnitzel

25 min. bereiden
100waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappelen

1 pak

snijbonen

2 el

olijfolie

2 pakken

kaasschnitzels

1 beker

crème fraîche

1

kropsla

2 el

verse dille

Aan de slag

1

Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook ondertussen de snijbonen in ca. 6 min. beetgaar en giet af.

2

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kaasschnitzels in 5 min. goudbruin of tot de kaas begint te smelten. Keer halverwege.

3

Stamp de aardappelen met de crème fraîche tot een smeuïge puree. Schep er de snijbonen, kropsla en dille door. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de stamppot over 4 borden en serveer met de kaasschnitzels.

tip

algemeenVervang voor een knapperig accent de kropsla door ijsbergsla.

algemeenRestanttip: Dille is ook heel lekker door een aardappelsalade. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.