bewaar
Kaasschnitzel met paksoistamppotje
Kaasschnitzel met paksoistamppotje
bewaar

Kaasschnitzel met paksoistamppotje

20 min. bereiden
62waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

grote aardappelen

3 el

olijfolie

1

ui

1 bakje

champignons

1

paksoi

2 schaaltjes

kaasschnitzels

150 ml

melk

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Aan de slag

1

Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de ui, de champignons en de paksoistelen 5 min. Voeg het paksoiblad toe en roerbak nog 3 min. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bereid de kaasschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Schenk de melk bij de aardappelen, breng aan de kook en stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree, voeg peper en zout naar smaak toe. Schep het paksoimengsel toe. Serveer met de kaasschnitzels.