bewaar
Tortellini met paddenstoelen
Tortellini met paddenstoelen
bewaar

Tortellini met paddenstoelen

Moet de een sporten en de ander naar muziekles? Deze snelle pasta is geschikt voor drukke avonden.

15 min. bereiden
163waarderingen

Ingrediënten

4 personen

25 g

ongezouten roomboter

2

sjalotjes

1 el

takje rozemarijn

250 g

kastanjechampignons

75 g

crème fraîche

250 g

verse tortelloni con formaggio e noci

50 g

Grana Padano, snippers

Moet de een sporten en de ander naar muziekles? Deze snelle pasta is geschikt voor drukke avonden.

Aan de slag

1

Snijd de sjalotjes in ringetjes en de hak de rozemarijn fijn. Verhit de boter en fruit de sjalotten en rozemarijn 1 minuut. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze al omscheppend in 5 min. gaar. Roer de crème fraîche erdoor, breng op smaak met peper en eventueel zout en breng alles aan de kook. Houd de paddenstoelen op een laag vuur warm.

2

Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

3

Schep 3 el van het kookvocht van de tortellini bij de champignons. Giet de tortellini af en verdeel ze over warme borden. Lepel de paddenstoelen met room op de tortellini. Strooi een deel van de kaas erover en geef de rest er apart bij.

serveertipOok lekker als hoofdgerecht voor 2 personen.