bewaar
Notentortelloni in gorgonzola-kappertjessaus
Notentortelloni in gorgonzola-kappertjessaus
bewaar

Notentortelloni in gorgonzola-kappertjessaus

Verse pasta gevuld met kaas en walnoot. Heerlijk met de romige gorgonzolasaus.

15 min. bereiden
323waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse tortelloni con formaggio e noci

700 g

koelverse bloemkool- en broccoliroosjes

250 ml

kookroom

50 g

kappertjes

150 g

gorgonzola

60 g

ongebrande walnoten

40 g

rucola

Verse pasta gevuld met kaas en walnoot. Heerlijk met de romige gorgonzolasaus.

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de bloemkool- en broccoliroosjes. Kook in water met zout in 4 min. beetgaar. Giet af. Verwarm ondertussen de kookroom met de kappertjes en ²/³ van de gorgonzola in een steelpan op laag vuur. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Roer de bloemkool, broccoli en gorgonzolasaus erdoor. Snijd de walnoten grof. Verdeel de pasta over de borden en verdeel de rucola en de rest van de gorgonzola eroverheen. Garneer met de walnoten.