bewaar
Trottole met tomaatjes en mozzarella
Trottole met tomaatjes en mozzarella
bewaar

Trottole met tomaatjes en mozzarella

25 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

cherry tomaten

4 el

olijfolie

1 el

balsamicoazijn

1 zakje

minibolletjes mozzarella

150 g

trottole

½ zakje

waterkers

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 °C. Bestrijk de tomaatjes aan de tros met olie en leg ze op de bakplaat. Strooi er wat zout over en druppel er wat balsamicoazijn over. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en rooster de tomaatjes 10 minuten. Halveer de mozzarellabolletjes.

2

Kook de trottole volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep enkele eetlepels kookvocht in een schaaltje. Giet de trottole af en doe de pasta terug in de pan. Roer de resterende olie door de pasta. Voeg als de pasta te droog is, een scheutje van het achtergehouden kookvocht toe.

3

Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden. Knip de tros met tomaatjes in 4 stukjes en verdeel de tomaatjes en minimozzarella over de borden. Leg een toef waterkers op de pasta en druppel er nog wat balsamicoazijn over.