bewaar
Bloemkool & zoete soja
Bloemkool & zoete soja
bewaar

Bloemkool & zoete soja

20 min. bereiden
126waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

3 el

olie

2 x 150 g

mager gerookt spek

1 teen

knoflook

2

rode uien

600 g

bloemkool

5 el

woksaus

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

2

Verhit de olie in een wok en bak de spekreepjes in 6 min. knapperig. Voeg de knoflook en de ui toe en bak 1 min. mee. Voeg de bloemkool en de woksaus toe en roerbak ca. 8 min. tot de bloemkool beetgaar is. Verdeel over 4 borden of kommen en serveer met de rijst. Lekker met in ringen gesneden bosui.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkool & zoete soja

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig