Ingrediënten
4 personen
1
trostomaat
3
bosuien
½
rode peper
75 g
couscous
150 ml
kraanwater
40 g
verse platte peterselie
½
kropsla
8 g
verse munt
1
citroen
2 el
Griekse olijfolie
Aan de slag
Snijd de rode peper in dunne reepjes en meng met de tomaat en de bosui. Breng op smaak met peper en zout.
Wel de couscous ca. 4 min. in 150 ml koud water.
Meng de couscous door het tomaat-bosuimengsel en voeg de peterselie, de munt en de sla toe. Breng op smaak met het citroensap, de olie en zout naar smaak. De salade hoort sappig en friszuur te zijn. Serveer direct.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Peterselie-couscoussalade

bijgerecht
null personen
150 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de rode peper in dunne reepjes en meng met de tomaat en de bosui. Breng op smaak met peper en zout.
Wel de couscous ca. 4 min. in 150 ml koud water.
Meng de couscous door het tomaat-bosuimengsel en voeg de peterselie, de munt en de sla toe. Breng op smaak met het citroensap, de olie en zout naar smaak. De salade hoort sappig en friszuur te zijn. Serveer direct.
algemeen:Gebruik voor extra pit de hele rode peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 trostomaat
3 bosuien
½ rode peper
75 g couscous
150 ml kraanwater
40 g verse platte peterselie
½ kropsla
8 g verse munt
1 citroen
2 el Griekse olijfolie