bewaar
Aardbeiencrumble
Aardbeiencrumble
bewaar

Aardbeiencrumble

20 min. bereiden
7 min. wachten
179waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

aardbeien

2 el

suiker

1 tl

geraspte sinaasappelschil

75 g

chocolate chip cookies

2 el

boter

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal (inhoud 1,5 liter), ingevet

Aan de slag

1

Maak de aardbeien schoon. Snijd kleine exemplaren doormidden en grote in vieren. Meng in de schaal de aardbeien met de suiker en de sinaasappelschil. Bewaar tot gebruik in de koelkast.

2

Verwarm de oven voor op 175 °C. Verkruimel de koekjes niet al te fijn en strooi ze over het fruit. Druppel de boter over de koekjes.

3

Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en bak de crumble in ca. 7 min. lichtbruin. Serveer direct. Lekker met slagroom of een bolletje ijs.