bewaar
Kip met pit
Kip met pit
bewaar

Kip met pit

15 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

verse pasta tagliolini bicolore

300 g

kipfiletreepjes

5 el

olijfolie

4 tenen

knoflook

1

rode peper

1

basilicumplant

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Schep enkele eetlepels van het kookvocht in een schaaltje en giet de pasta af.

2

Bestrooi de kipreepjes met zout en peper. Verhit de olie in een ruime hapjespan, fruit de knoflook in ca. 3 min. goudgeel. Voeg de kipreepjes en rode peper toe en roerbak de kip in ca. 4 min. op middelhoog vuur gaar.

3

Roer de pasta met het achtergehouden kookvocht door de kip en laat alles even warm worden. Verdeel de pasta over 4 pastaborden.

4

Pluk alle toppen van de basilicumplant en leg ze op de pasta. Lekker met een groene salade met flinterdun gesneden venkel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip met pit

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig