bewaar
Pasta met kikkererwten en geitenkaas
Pasta met kikkererwten en geitenkaas
bewaar

Pasta met kikkererwten en geitenkaas

Snel gerecht met pasta in twee kleuren, kikkererwten, hutspotgroenten en geitenkaas.

15 min. bereiden
67waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

stengels bleekselderij

2 el

traditionele olijfolie

400 g

fijngesneden hutspotgroenten

½ el

gedroogde rozemarijn

250 g

verse tagliolini bicolore con spinaci

400 g

kikkererwten in blik

250 ml

kippenbouillon van tablet

150 g

geitenkaas 50+

Snel gerecht met pasta in twee kleuren, kikkererwten, hutspotgroenten en geitenkaas.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten en bleekselderij met de rozemarijn 8 min. op middelhoog vuur.

2

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

3

Voeg de kikkererwten en bouillon toe aan de groenten en kook op middelhoog vuur 5 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel de kaas erover. Serveer met de pasta.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met kikkererwten en geitenkaas

Snel gerecht met pasta in twee kleuren, kikkererwten, hutspotgroenten en geitenkaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig