bewaar
Indiase aardappeltjes
Indiase aardappeltjes
bewaar

Indiase aardappeltjes

10 min. bereiden
30 min. wachten
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappelen

3 tl

kurkuma

1 tl

komijnzaadjes

3 el

olijfolie

1 bekertje

zure room

Dit heb je nodig

  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten.

2

Doe de parten in de ingevette ovenschaal en bestrooi met de kurkuma en het komijnzaad. Besprenkel met de olie en meng door elkaar. Voeg peper en zout naar smaak toe.

3

Bak de aardappelparten in 30 min. in het midden van de oven gaar en goudbruin. Bestrooi met de koriander. Serveer met de zure room. Lekker met grof gesneden korianderblad.