bewaar
Zuurkoolstamppot met kabeljauwfilet
Zuurkoolstamppot met kabeljauwfilet
bewaar

Zuurkoolstamppot met kabeljauwfilet

25 min. bereiden
25 min. wachten
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 x 750 g

iets kruimige aardappelen

1 pak

kabeljauwfilet

1 el

mosterd

75 g

geraspte jonge kaas

1 tl

gedroogde dille

1 voordeelschaal

verse zuurkool

150 ml

halfvolle melk

Dit heb je nodig

  • bakpapier, pureestamper

Aan de slag

1

Bekleed de bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 225 °C. Kook de aardappelen in weinig water met zout in 20 min. gaar. Leg de kabeljauwfilet op de bakplaat en besmeer met de mosterd. Strooi de kaas en de dille erover.

2

Bak de kabeljauwfilet in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar. Verwarm de zuurkool volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Giet de aardappelen af, voeg de melk toe en stamp met de puree- stamper tot een grove puree. Schep de zuurkool erdoor en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de kabeljauwfilet.

algemeen* De aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kun je de exacte temperatuur bepalen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zuurkoolstamppot met kabeljauwfilet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig