bewaar
Citroengarnalen
Citroengarnalen
bewaar

Citroengarnalen

10 min. bereiden
10 min. wachten
28waarderingen

Ingrediënten

15 porties

2

citroenen

3 el

mayonaise

3 el

olijfolie

1 teen

knoflook

2 bakjes

cocktailgarnalen

Dit heb je nodig

  • tapasprikkers

Aan de slag

Pers 1 citroen uit. Roer 1 el rasp en 2 el sap door de mayonaise. Breng op smaak met peper. Verhit de olie in een steelpan en fruit de knoflook 1 min. Neem van het vuur en voeg de cocktailgarnalen, de rest van het rasp en sap naar smaak toe. Laat 10 min. marineren. Voeg peper en zout naar smaak toe. Rijg steeds 2 garnalen aan een tapasprikker. Serveer met citroenmayo.

algemeenU kunt dit gerecht 3 uur van tevoren bereiden. Dit gerecht is koud ook lekker.