bewaar
Eendenborstfilet met mediterrane salade
Eendenborstfilet met mediterrane salade
bewaar

Eendenborstfilet met mediterrane salade

15 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

eendenborstfilets

1 zakje

verse munt

1 bakje

mediterrane salade (couscous met witte kaas en olijven)

½ bakje

cherrytomaatjes

1 eetlepel

vloeibare honing

Aan de slag

Vel van eendenborstfilets met scherp mes kruislings tot bijna op vlees insnijden. Ruime koekenpan verhitten en eendenborstfilets met velkant naar beneden ca. 7 minuten op middelhoog vuur bakken. Filets keren en nog ca. 5 minuten bakken. Intussen munt fijnhakken en door mediterrane salade mengen. Cherrytomaatjes wassen en met salade over twee borden verdelen. Eendenborstfilets uit pan nemen en honing door achtergebleven braadvocht roeren. Vlees bestrooien met zout en peper, in plakjes snijden en naast salade leggen. Honingjus over vlees en salade schenken.