Haricots verts in rauwe ham

bijgerecht
4 personen
3
65
Advertentie
Ingrediënten
- 150 g haricots verts
- zout
- 4 plakjes rauwe ham
- 2 eetlepels bieslookpesto (bakje à 100 g AH Huistraiteur)
- 1 eetlepel olijfolie
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Van haricots verts puntjes afsnijden. In pan met ruim water en zout haricots verts in ca. 5 minuten beetgaar koken. Vervolgens in zeef onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Plakjes ham in lengte halveren en bestrijken met bieslookpesto. Haricots verts in 8 porties verdelen, op plakjes ham leggen en samen oprollen.
- In koekenpan olie verhitten en hamrolletjes in 2 à 3 minuten knapperig bruinbakken. Op vier borden naast hoofdgerecht leggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 100 kcal
- eiwit 5 g
- koolhydraten 2 g
-
vet 8 g
waarvan verzadigd 0 g