bewaar
Ovenrisotto
Ovenrisotto
bewaar

Ovenrisotto

15 min. bereiden
35 min. wachten
195waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

boter

1

ui

100 g

schwarzwalder schinken

300 g

risottorijst

750 ml

kippenbouillon

1 pak

tuinerwten

50 g

Grana Padano

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (Ø 24 cm), ingevet

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de ham toe en bak 1 min. mee. Voeg de rijst toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper.

2

Schep de risotto in de ovenschaal en schenk de hete bouillon erbij, roer door. Bak in de oven in ca. 35 min. gaar.

3

Kook de tuinerwten in 3 min. beetgaar. Schep samen met de kaas door de risotto. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met Catalaanse worstjes.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ovenrisotto

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig