bewaar
Mexicaanse vis
Mexicaanse vis
bewaar

Mexicaanse vis

20 min. bereiden
40 min. wachten
53waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

2 el

olijfolie

1 zak

Mexicaanse wokgroenten

1 tl

gemalen komijn (djinten)

1 blik

tomatenblokjes

1 pak

koolvisfilet

1 tl

gedroogde munt

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de bevroren wokgroenten 5 min. op hoog vuur tot ze beetgaar zijn en het vocht is verdampt. Voeg de komijn toe en bak nog 1 min.

3

Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en leg de bevroren vis in de pan. Stoof met de deksel op de pan in 8-10 min. gaar. Bestrooi met de munt en peper en zout naar smaak.

4

Verdeel de rijst over 4 borden en serveer met de vis en de groenten.

algemeenU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de vis ca. 20 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C en verhit de rijst in een magnetronschaal afgedekt met magnetronfolie 2 min. op 800 watt in de magnetron.